MENU

FAV EXERCISE #15

P1460429 P1460439

Axelpressar är en av de övningarna jag kör för axlar. Tänk på att sänka skuldrorna när du kör. Att ha utvecklade axlar ger så fina armar i min mening. Jag gillar att se stark ut. Dock har jag sjukt lätt att få massa på just axlarna och lägger därför fokus på andra muskler där jag har svårare att bygga. Min styrka i axlarna ändras dock inte så mycket, använder de en hel del i tyngdlyftning =)

 Shoulder presses are one of the exercises I do for shoulders. Having developed shoulders gives such nice arms in my opinion. I like to look strong. However, I have to easily get mass on my shoulders, and therefore puts the focus on other muscles where I find it harder to build. My strength in my shoulders do not change so much, I use them a lot in weightlifting =)

MOBILBLOGG

IMG_3448-2.JPG

Såhär kul kan man ha det på hotellgymmet. Haha! Tycker alltid att hotellgym är såååå skumma. Undrar vem som köper in alla maskiner =) Men det är bara att göra det bästa av situationen. Jag körde genom hela kroppen i en cirkel sen freestylade jag i maskinerna. Idag blev det dock ett riktigt gym. Var inte så imponerad så imorgon ska vi testa ett annat gym! :) Det är roligt här men är lite stressad över plugget. Börjar steg 2 på PT-school på lör och tänkte försöka bocka av några prov innan. Vill ändå passa på att njuta av USA men ändå plugga. Idag fick vi i alla fall lite sol. Ska visa mer bilder sen. Nu är det god natt för mig! Kram

Mobile blog. Will update English later. Xx

VACAY WORKOUTS

P1450267

Att träna på semestern behöver inte alls innebära att stänga in sig i ett gym. Åker ni till LA skulle jag absolut rekommendera att testa en hajk upp i bergen. Svettigt! Andra saker man kan göra /To workout on your holiday does not have to mean to go into a gym. Do you go to LA, I would definitely recommend to try a hike up the mountains. Sweaty! Other things you can do

- Powerwalk / löptur längs stranden / Powerwalk/run on the beach
- Cirkelträning med kroppsvikt utomhus/ Circuits outside
- Plyometrisk träning utomhus / Plyometrics outside
- Utegym finns på många ställen / Outdoor gym
- Yoga (bara att köpa en matta/använda nåt annat) – finns appar som T ex YOGOBE / Yoga
- Simma längder i hotellpoolen / Swim in the hotel pool

Använd inte semester som en ursäkt för att träna mindre, hitta fler sätt att träna på bara :D

P1450272

TIPS: SILICONE BRA

116575-0770_1

199 SEK – HERE

Det här är världens bästa grej! Använder mina nästan JÄMT. Jag har C-kupa i min och den är bäst att ha under allt. Haha. Hatar BH och BH-band så har sedan 1 år tillbaka typ, förbrukat några st hehe. Testa!!!
I love this one. I use a C size and have it under everythin g.