MENU

KEEPING ME WARM

päls

1. 1195:- here 2. 2895:- here 3. 599:- here 4. 699:- here

Har haft lite svårt för pälsar men nu börjar jag känna kärleken igen haha! Hittade så himla fina fuskpälskar och ville bara visa dem för er =) Har en som jag gillar mycket men är sugen på en till. I år har jag bara köpt en kappa. Var lite sugen på att byta “varma jackan” dvs min parkas mot någon ny men har inte hittat någon som faller mig i smaken. Vad använder ni för vinterjacka?
I’ve had a hard time for faux fur but I finally feel the love again haha. I found a couple I really like and I wanted to show you. This year I have’nt bought a new winter jacket yet. I have a new coat but not a warm parkas, haven’t really found one. Which do you use, if it gets cold where you live haha?!

MUCH GOING ON

PB180037

Haha alltså igår använde jag BUS i ansiktet men jag har redan skugga ovanför min läpp för att den sticker ut, det blev inte bättre med en BUS-rand. Så om ni undrar ifall jag också kör på Movember så har ni svaret. Shit vilka dagar jag har just nu! Det är verkligen helt galet. Mycket som händer, sjukt roligt dock :D Idag hade jag en kille hit som mätte min lägenhet, den känns lite större än vad den är och gissa vad… 2 kvm större!! Så glad! Har nämligen haft hit en mäklare :) Älskar min lägenhet men det är dags för något större. Idag kom jag på att jag snart fyller 25. Fatta att det var 7 år sedan jag fyllde 18!! Tycker fortfarande att jag är 18. När jag var yngre tänkte jag att när man är 25 är man vuxen och har barn typ… Jag känner mig inte vuxen eller barnsugen haha! Men en större lägenhet är ett steg i rätt riktning i vuxenlivet. Vet inte om jag ska lägga ut den här eller inte när den är uppe, lite läskigt. Vill ni se?
Yesterday I used self-tanner in my face and I got a mustach haha. My days are so full right now! Today a guy measured my apartment and it was 2 sqm bigger then I thought. So nice! I love my apartment but it’s time to get a bigger one. I just realized I soon will turn 25. I though I would be so grown-up when I was gonna turn 25. I don’t really feel like that, but a new apartment is one step in the right direction :D

COZY

PB180003

Tights – Bershka.

En sak jag älskar är att träna sent på kvällen! När gymmet typ är tomt och stämningen är skön. Jag tränar inte alls bra på morgonen. Känner mig svag, dåligt humör, trött haha.. Vissa älskar att träna och blir pigga av det, jag blir bara trött :D  Brukar ni träna på morgonen eller kvällen? PS kolla i min shaker. FEMINO, vår BCAA. Hihi japp allt är hemma hos mig nu ;) Känns så nice. Verkligen längtat efter mina bebisar. Nu sitter jag hos min grymma frisör och piffar till lite. Ska på möte med banken senare, hoppas att det går bra. Hörs sen! <3

HELLO MAROCKO

untitled-4

Om 2,5 vecka drar jag till MAROCKO! 7 brudar + Rami som ska fota massa haha! Vi ska bo på Lapoint och surfa,  sola, äta, jobba och umgås =) Kommer bli så himla kul, är verkligen jättepeppad! Inte ofta man åker iväg med ett kompisgäng sådär bara. Är lite nervös för att surfa igen, men det är så himla roligt. Nu kommer det bli en veckas fokus på surf och jag hoppas att jag kommer att lära mig mer än att lyckas stå en gång haha. Jag ska köra level 2 eftersom jag testat på att surfa redan.
In 2,5 week I will go to Marocko! Me and my girls + Rami are staying at Lapoint surfcamp. Surfing, eating, working, hanging out. So nice!! I am a bit nervous about surfing again, but I will be in level 2 this time because I know some of the basics :)

IMG_6584

Bilder lånade från Lapoint Camps.

HAMSTRINGS

P1480299

Förut var jag otroligt svag i baksidan jämfört med framsidan. Fick ont i leden när jag körde lårcurl i maskin och ingen kontakt med raka marklyft med stång – SEN HITTADE JAG DENNA! Jag är starkare i baksidan och svagare i framsidan så det är väl ok haha ;) Har lagt ut den förr, men har ni inte testat och har problem att få kontakt med baksida så testa den! Så bra! Jaja, min rygg är kmäppare än vanligt så tar det lite lugnt just nu. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, blir snart tokig. Foamrollern är min bästa vän just nu. Ska testa en kiropraktor imorgon. Ska i alla fall börja köra tyngdlyftning efter att ha varit borta från det hela hösten. Ser jättemycket framemot det, perfekt för att stärka upp hela kroppen.

Before I was so weak in my back side of the legs comparing to the front side. I had a hard time getting the right contact until I found this exercise!! I’ve shared it before but you have to try it :) Well well. My back is currently killing me, worse then usual. Faom roller is my best friend.