MENU

THIS WEEKS CHALLENGE – AB WORKOUT

Wooop, det är ny vecka och dags för en ny fantastisk underbar utmnaing. Denna veckan ska vi jobba på magrutorna med några av mina favoritövningar med boll. Jag utmanar nämligen er att göra mitt magpass på videon nedan minst 4 gånger innan veckans slut.

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka min blogg –> http://idawarg.se ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:)

SÅ vilka är på denna veckas utmaning?! Nu jäklar blir det magrutor!

#WARGPOWER

-

English: Woop woop, it´s a new week and time for a new wonderful challenge! This week it´s time to get some abs and I challenge you to do my ab workout with ball on the video (english subtitles) above at least 4 times before the end of this week. … Hashtag your pics with #wargpower on instagram! Who wants to join?!

If you have a blog you can participate by leaving a comment below that you are in + your blog adress. Then you do a post on your blog about the challenge and links –> http://idawarg.se In the end of this week I will do a post on my blog and link everyone who participate in the challenge.

HUR BÖRJAR JAG TRÄNA OCH HUR HÅLLER JAG MOTIVATIONEN UPPE?

IMG_9246.JPG

Att träna tillsammans med vänner är också ett bra motivationstips.

-

svar på kommentar

Hej ida! Jag har en fråga till dig! 2012 så blev jag sjuk med panikångest och deprisson. Jag fick börja ta tabletter som gjorde att jag över en höst bara gick upp 10 kg. Sen har det forsatt sä. Jag vill verkligen verkligen börja träna igen och förlora alla extra kilo inte bara för att se bra ut utan också för att mina läkare säger att jag behöver det. Jag vet att jag kan för jag var ganska fit osv innan. Men jag har jättesvårt att börja igen och det är ännj svårar när man är själv. Jag vet lixom inte vart jag ska börja. Jag vill så sjukt gärna bara ha en riktigt kickstart eller någon som kan hjälpa mlg.
Så ja undrar vad är dina bästa tips och hur gör man för att lyckas och hålla motivationen uppe. För nu hatar jag verkligen mig själv. Skulle var jätte snältr om du svarade på detta. Kram!

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar! Vad tråkigt att höra dig säga så hemska ord om dig själv. Du är en fantastisk människa och jag tycker du först och främst ska börja påminna dig själv om det varje dag.

Att komma igång och träna är toppen och jag tycker att du ska börja med att trappa upp. Starta med 2 pass i veckan och öka sedan vecka för vecka med intensitet och även antal pass. Kosten har också en viktig del i det hela och där gäller det att trappa ner. Uteslut socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat och försök att äta så ren mat som möjligt. Det är en jättebra början.

För att hålla motivationen uppe tycker jag verkligen att du ska sätta upp mål. Det behöver inte vara superstora mål utan det räcker med tex 10 armhävningar från tårna, springa 5km utan att stanna, lyfta ett visst kg i knäböj osv. Skriv ner dina mål och prata gärna om dem med andra så de blir verkliga. Sedan är planering alltid bra. Skriv varje vecka in i din kalender var och vad du ska träna och planera in det som vilket annat möte som helst.

Lycka till! Kram Ida

English: Question answer. Use google translate. 

FRÅGESTUND – FRÅGA VAD NI VILL???

frågestundDet var länge sedan jag hade frågestund och ni är ju så underbart frågvisa så har ni ställt en fråga innan men ej fått svar så ställ den igen under detta inlägg så jag har det samlat. Så fråga på vad ni vill nu så svarar jag :)

English: It was a long time ago I had a question time. So ask whatever you want and I will answer. Swedish comments will get answer in swedish and english in english :)

 

DENNA VECKANS #WARGPOWER

IMG_9542-0.JPGIMG_9541-0.JPGIMG_9543-0.JPG

Johanna

Maja

NICOLE

Karin

Ellen Schutz

Sarah

natta

Erica

Elin

Sofie

Sandra

Emma R

Maloue

Ellen Forsberg

Jennifer

Kajsa

Cherie | Börja Spring

wewellness

Miranda – @m_jjustyou

Wictoria

Jessica

Elin

Paulina

Alltså sååå många som var med och taggade på denna veckans utmaning både här och på min intsagram @ida.warg. Wohoo vad kul att följa! <3 Ni är bara för grymma! Vill man följa någon på bilderna ovan så hittar man dem i hashtagen #wargpower på instagram. Imorgon kl 7.00 kommer en ny utmaning upp och jag hoppas alla är på?! Woop!

English: Wihoo so many who participated in this weeks challenge both here on the blog and on my instgram @ida.warg. So fun to follow you! <3 If you want to follow anyone on the pictures above you´ll found them in the hashtag #wargpower on instagram. Tomorrow 7.00 a I will post a new wonderful challenge and I hope you´re all in? Woop!

RÖDBETSSMOOTHIE – RECEPT

IMG_8918.JPGIMG_8859.JPGIMG_8827.JPGIMG_8919.JPG

Dagen innan jag åkte till  Marbella hade jag bråttom till ett möte och ville snabbt få i mig en näringsrik lunch vilket slutade i en grym rödbetssmoothie som jag åt tillsammans med en av mina glutenfria morotsscones. MUMS! Här kommer receptet på smoothien:

English: The other day I had a rush to a meeting and I wnted to quickly get something nutritious for lunch. I did a beet root smoothie and ate it with one of mine gluten free carrot scones. YUMMIE! Here´s the recipe on the smoothie:

1 rödbeta // 1 beet root

1/2 avokado // 1/2 avocado

1 fryst banan // 1 frozen banana

2 skopor Inflamino eller risprotein // 2 scoops Inflamino or Rice protein

1cm ingefära // Ginger

spenat // spinach

1/2 pressad citron // 1/2 squeezed Lemon

2-4mask kokosvatten // 2-4tbsp coconut water

Gör så här: Skala och skär rödbetan i små bitar. Lägg ner alla ingredienser i en mixer och mixa.

Proceed like follow: Peel and cut the beet root into small pieces. Mix everything together until smooth. 

-

ALLA MINA RECEPT SAMLADE

Ladda ner min app Wargpower så får ni alla mina recept samlade i en receptbank som är supersmidig och lätt att använda. För att ladda ner appen skicka ett sms med texten wargpower till 72722 (appen är helt gratis).