MENU

BÄSTA TIPSET ATT HÅLLA MOTIVATIONEN UPPE

20140729-095527-35727861.jpg20140729-095526-35726636.jpg20140729-095528-35728945.jpg20140729-095530-35730081.jpg

My clothes: Puma loose top – HERE // Puma tights – HERE // Puma Shoes – HERE

Igår var jag på gymmet och körde ett pass tillsammans med Alexandra. Vi båda var trötta och helt matta och inte alls sugna på att träna. Kan det bero på detta konstiga vädret? I alla fall så bestämde vi motvilligt att köra ben, ahh! Det var tungt men vi pushade varandra igenom hela passet och hade inte Alexandra varit där så hade jag definitivt fuskat :D Haha. SÅ återigen till er som tappar motivationen ibland… skaffa en träningskompis! Jag vaknade imorse av att rumpan värkte vilket är en underbar känsla efter att ha kört ben! Så här såg mitt pass ut (Vi körde samma övningar men lite olika vikter och reps) …

Yesterday I was at the gym with Alexandra. We both were so tired and not eager to train. Could it be this weird weather? Anyway we decided to give our legs and butt a real workout. It was hard and if I not had Alexndra with me I definitely had cheated! :) Thats why it´s so good to have a workout buddy if you find it hard to keep motivated. My butt this morning were so sore and it feels amazing! :D haha. Here is yesterdays workout…

10 squats with barbell 20-40kg X 3

6 squats with barbell 40kg X 2

10/leg lunges smith 50kg X 3

15 side walk rubber band X 3

10 Hip Extension 50kg X 3

10/side one leg leg press 50kg + 10 leg press both leg X 1

10 leg extensions 30kg X 3

“Wargens Buttkiller” X 3

I squatsen körde inte jag så tungt då jag fortfarande fokuserar på att hitta rätt teknik och kontakt. De sista 2 seten kände jag att jag hittade det. SÅ nice! Bara att fortsätta jobba! Nu blir det långprommis med Alexandra och Fanny! Mys! // I didn´t put so much weight on the squats because I´m still working on my technique and to find contact with my butt. The last 2 sets I felt it and it was so nice! Just to keep on working!

 

 

 

 

NI MÅSTE TESTA RULLEN

873679-0054_1

Casall Tube Roll – HERE

För er som missat rullen så måste jag bara säga, dags att upptäcka denna magiska massör! Haha. Jag både älskar och hatar min rulle på samma gång! Jag liksom de flesta andra människor är väldigt stel på utsida lår där det sätter sig massa slaggproduter och att rulla ut detta område är en lång smärta men OJ så nödvändigt! Jag har det senaste varit slarvig med både stretch, massage och att ha bra skor på mig på löpningen vilket har resulterat i smärta på utsida knä, dvs. löparknä. Detta beror i mitt fall på stelhet i rumpa/utsida lår och efter att ha rullat och stretchat  i en vecka är smärtan borta. Tadaaa!

Så med denna rulle kan man rulla ut det mesta på kroppen och bli av med smärta. Jag köpte en orange för ett tag sedan men såg nu att den kommit i rosa. ÅH typsikt! Funderar på att klicka hem denna rosa också!

This magical Tube Roll from Casall is the best masseur ever! It can roll out your whole body and if you haven´t tried it yet you need to! Buy it HERE. And if you have some good exercises with the roll, please share? :)

Har ni någon favoritövning att tipsa om med denna rulle så dela gärna med er? :) 

SOLO MAGAZINE

20140728-154810-56890988.jpg20140728-154812-56892816.jpgNär jag kom hem från Marbella nu så låg nya SOLO i brevlådan. Innan sommaren så träffade jag dem på StudioDQ för att fota och bli intervjuad. SÅ kul att se resultatet nu och i tidningen delar jag med mig av min egen träning, vad jag har i träningsväskan och hur en hel veckas kost ser ut för mig. Missa inte att köpa den :)

Before summer I met the magazine SOLO for a photo shoot and an interview. I share how and what I train and eat in one week and what I have in my workout bag. So fun to see the result and do not forget to buy the magazine! :)

 

RECEPT PÅ NYTTIG GLASS – MJÖLKFRI, SOCKERFRI, GLUTENFRI

20140728-085241-31961020.jpgNu när det är så galet varmt ute så älskar jag att äta glass till mellanmål. JA ni hörde rätt, glass. Men det är inte vilken glass som helst utan det är en mjölkfri, glutenfri och sockerfri glass fast minst lika god som vanlig glass!

Now when it´s so warm outside I like to eat healthy ice-cream as a snack. Here is one of my favorite recipes.

Ingredienser: 1 fryst banan, 1 tsk kakao, en nypa vaniljpulver. // Ingredients: 1 frozen banana, 1tsb cacao, 1 pinch of vanilla extract.

Gör så här: Lägg allt i en burk och mixa med stavmixer. // Put everything in a jar and mix with a hand blender. If you want more protein, put 1 scoop of protein powder in and mix. Serve with gojiberries and coconut flakes.

Så lätt och så gott! När jag känner för att få en extra proteinrik glass så häller jag ner en skopa Inflamino <–LÄNK eller om man äter mjölk, en skopa Vassleprotein Choklad <– LÄNK. Då kan det behövas en liten skvätt valfri mjölk till men häll inte ner för mycket då den kan bli för lös.

Jag toppade min glass med ekologiska Gojibär <–LÄNK och ekologiska kokosflingor <–LÄNK.

 

 

 

VECKANS UTMANING – FATBURNING WORKOUT

Shohoo, det är måndag och dags för en ny underbar utmaning. Jag hoppas inte ni ligger på latsidan bara för att det är sommar och vackert väder?!

Denna veckan blir det en tuff utmaning då jag utmanar er att göra mitt fettförrännande ben och rumppass på videon nedan minst 3 gånger innan veckans slut. Jag använder mig av kettlebells men har man inte tillgång till det kan man göra egna vikter av vattenflaskor eller fylla en väsa med tunga saker eller så kör man utan vikt.

Wohoo it´s monday and time for a new wonderful challenge! This week I challenge you to do my fat burning leg and butt workout on the video below at least 3 times before the end of this week. Who wants to join?

FATBURNING LEG AND BUTT WORKOUT

20st sumo squats

20 walking lunges/leg

20 hip lifts

10 one leg dead lift/leg

20 jumps

Rest 1 min

X 5

Alla övningar med förklaring hittar ni på filmen nedan. // You can find all exercises with explanation on the video below. 

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka min blogg –> http://idawarg.se ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:)

SÅ vilka är på denna veckas utmaning?! Nu jäklar kör vi!
#WARGPOWER