MENU

HINDERBANAN PÅ MIKES GYM

IMG_9723.JPGIMG_9683.JPGIMG_9678.JPGIMG_9679.JPGIMG_9682.JPGIMG_9680.JPGIMG_9722.JPGJag måste berätta om den sjuka hinderbanan som finns på Mikes Gym här i Marbella. Det är den sjukaste hinderbanan på 2 km och Mike har gjort den helt själv. Vi har varit där med båda grupperna på campet och det har varit gråt svett och tårar båda gångerna. Banan är verkligen inte lätt att ta sig igenom men alla som startat har lyckats hela vägen fram. Första veckan sprang jag inte men denna veckan körde jag med ett av lagen “Team Wargpower”. Så himla roligt och så stolt öber både mitt lag och mig själv som körde all in!

English: I have to tell you about the obstacle that you can find at Mikes Gym here in Marbella. The obstacle is 2km and Mike has done it all by himself. There was blood sweat and tears and it was not easy but we all made it through! So fun and so proud both of my team and myself!

 

VINN EN PLATS PÅ POLE DANCE CAMP

poledance5

Nu kommer här grymmaste tävlingen för dig som vill testa på Pole. Nästa vecka kommer StudioDQ att ha ett Pole Camp mån-fre med träning varje dag 11-15. Det kommer totalt vara 15 timmars träning och det är för dig som är helt nybörjare. 1 av er kommer vinna och får ta med sig en vän och gå på detta underbara camp.

Det enda ni behöver göra är att anmäla er nedan med en motivation och lämna er mailadress. Vinnare dras på söndag. Lycka till!

För mer info om campet gå in HÄR.

BÄSTA RUMPÖVNINGEN

janni-deler-glute-workoutDSC_2321-900x600janni-deler-glute-workoutDSC_2322-900x600En av mina absoluta favoritövningar för rumpan är höftlyft med skivstång. Hittar jag inte kontakten med rumpan i knäböj brukar jag köra denna innan för att aktivera rumpmusklerna så jag lättare hittar dem i mina knäböj.

English: One of my favorite exercises for the butt is hip extension with barbell. If I do not find contact with the butt in my squats I use to do this exercise before to activate the butt adnd then it will be easier to find my butt muscles in squat.

 

MOROTSHUMMUS – RECEPT

IMG_8914-0.JPGIMG_8915-0.JPGIMG_8916-0.JPGIMG_8917-0.JPG

Jag har verkligen fastnat för hummus och äter det till sallad, fisk, kyckling, på bröd, på riskaka eller bara som den är. Så galet gott, helt mjölk och glutenfritt och så lätt att göra. Här kommer ett recept på morotshummus.

English: I really like hummus and eat it to salad, fish, chicken, bread, rice cookie or just as it is. It´s so fast and it´s all gluten and dairy free and so easy to do. Here´s a recipe on a carrot hummus.

Recept morotshummus: // Recipe carrot hummus:

2 morötter // 2 carrots

2,5dl kikärtor // 2,5dl chickpeas

2-4msk olivolja // 2tbsp olive oil

1msk citronsaft // 1 tbsp lemon juice

1 nypa havssalt // 1 pinch of sea salt

2msk tahini // 2 tbsp tahini

1tsk paprikapulver // 1 tsp paprika

1 pressad vitlök // 1 crushed garlic

 Gör så här: Skiva och rosta morötterna i ugnen i 20min i 175 grader. Lägg allt i en bunke och mixa ihop med en stavmixer.

Proceed like follow: Slice the carrots and roast in the oven for 20min in 175 degrees. Put everything in a bowl and mix together with a hand blender.

-

ALLA MINA RECEPT SAMLADE

Ladda ner min app Wargpower så får ni alla mina recept samlade i en receptbank som är supersmidig och lätt att använda. För att ladda ner appen skicka ett sms med texten wargpower till 72722 (appen är helt gratis).

VAD ÄR RIKTIG MAT FÖR ER?

(It´s a swedish commercial about arganic food.)

Alltså jag måste bara säga att jag håller med Coops reklam om ekologisk mat. Jag får alltid kommentaren om att jag äter så konstigt och ingen vanlig mat. Varför äter jag inte “vanlig husmanskost” med makaroner, köttbullar och ketchup? Varför äter jag inte färdiga såser, dressingar, micro mat eller andra halvfabrikat och varför äter jag inte frukten om den inte är ekologisk? Mitt svar är för att det inte är någon riktig mat utan den maten i mina ögon är konstig! Jag vill äta mat som är ren och utan massa tillsatser eller andra kemikalier och ren mat är vad jag kallar riktig mat. Eller vad säger ni? Vad är riktig mat för er?

English: For me real food is clean organic food and not semi-manufactures and fast foods with a lot of sugar, fat and simple carbs. I want to eat clean food without additives and other chemicals and I want it to be organic. What do you say? What is real food for you?